onze voeding

Barca Premium is een geperst droogvoer bestaand uit een uitzonderlijke goede samenstelling van alleen hoogwaardige, natuurlijke grondstoffen. Hierdoor is de smakelijkheid en opname blijvend goed en de vertering uitstekend, waardoor de hond weinig en stevige ontlasting heeft. Door de hoge energetische waarde heeft Barca Premium een laag voedergebruik.

Barca Premium is verkrijgbaar in drie varianten:

 • Barca Premium: Deze voeding bestaat uit grotere brokken en is bedoeld voor middelgrote tot grote honden. De voeding geniet uiteraard alle voordelen zoals hierboven beschreven. Barca Premium bestaat steeds uit een ‘vaste formule’, dat wil zeggen dat altijd dezelfde ingrediënten worden gebruikt. De vetten, eiwitten, vitaminen, sporenelementen en mineralen komen door het persen niet onder hoge verhitting te staan, waardoor deze optimaal worden behouden. Barca Premium bevat geen kleur-, geur- en smaakstoffen of vulmiddelen die geen waarde toevoegen aan het welzijn van de hond.

 

 • Barca Premium Senior: Een complete voeding uit hoogwaardige grondstoffen speciaal voor de oudere hond. Zo is het eiwit- en vetpercentage aangepast voor de Senior hond en is Glucosamine en Chondroitine toegevoegd dat helpt gezonde gewrichten in stand te houden.

 

 • Barca Premium Mini: Deze voeding is identiek aan Barca Premium, maar de brokken zijn slechts half zo groot. Deze brokken zijn dan ook bedoeld voor kleinere hondenrassen. Verder gelden uiteraard ook alle bovenstaande eigenschappen voor deze voeding.

 • Barca Premium Welpenvoer: Deze voeding is bedoeld voor puppies. Door de specifieke noden van uw puppy, wordt de voeding speciaal uitgebalanceerd met de juiste hoeveelheid vitamines en sporenelementen die noodzakelijk zijn voor een goede spieropbouw en een evenwichtige opbouw van het skelet. Barca Premium Welpenvoer kan vanaf drie weken worden bijgevoerd (droge methode). Ook kan men de welpenbrokjes laten weken zodat het een papje wordt (natte methode). Zorg uiteraard ook hier steeds voor vers drinkwater.
 • De voordelen van Barca Premium

  Een kort overzicht van de belangerijkste voordelen van Barca Premium:

   • Hoge acceptatie
   • Hoge verteerbaarheid
   • Weinig en compacte ontlasting
   • Enkel natuurlijke ingrediënten
   • Geen tarwe gluten
    

  Bovendien is  er natuurlijk ook de (subjectieve) smaak. Hoe vaak men nog mag zeggen dat een hond weinig tot geen smaak heeft, je merkt zelf toch al snel de gretigheid van de hond bij het eten. Barca Premium slaagt er vaak in zelfs de 'moeilijke' eters te overtuigen.

   

cavom

WIJ GEVEN TELKENS WE EEN PUP VERKOPEN DE RAAD MEE AAN HUN NIEUWE BAASJE OM CAVOM BROK COMPLEET TE VOEDEREN WAAROM .JUIST OMDAT WIJ HIERMEE ZEER GOEDE EETRESULTATEN BEKOMEN BIJ ZOWEL OPGROEIENDE PUPS ALSOOK BIJ ONZE VOLWASSEN DOGGEN. TEMEER DAT QUA PRIJS KWALITEIT DEZE BROK COMPLEET VOLDOET AAN AL ONZE EISEN TEN 1E EEN BROK WAAR ALLE HONDEN VERZOT VAN ZIJN. TEN 2E VEEL MINDER MEST MAKEN EN GEDAAN MET DIAREE EVENEENS WEET MEN DAT EEN DUITSE DOG IN ZIJN 1E LEVENSJAAR ZIJN ENORME GROEI ZEKER GEEN VITAMINES MAG ONTBREKEN .DAAR ONZE ONDERVINDING VAN PUP TOT VOLWASSEN DOG AAN AL DEZE EISEN PERFECT VOLDOET DAAROM.EN OOK WAAROM VEEL MEER UITGEVEN ALS DEZE BROK AAN ALLES ZEER GOED VOLDOED GEVEN WIJ DEZE RAAD AAN AL ONZE NIEUWE EIGENAARS MEDE ..ZIJN ER VRAGEN CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND OM VERDERE INFO.

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.be
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Linda Rose | Antwoord 06.10.2013 19.51

Thank you for the invitation your page is awesome

andre 06.10.2013 19.52

thank you verry much

mieke | Antwoord 12.09.2013 17.26

hey mooie site se echt waar doe zo voort

andre.huion@hotmail.com | Antwoord 03.07.2013 11.20

qua prijs kwaliteit is er een groot verschil in prijs eukanuba zeer zeer duur cavom veel beterkoop en volgens ons veel beter resultaat

Monique | Antwoord 02.07.2013 21.54

hallo ik geef aan onze zoran de brokken van eukanuba ...zijn deze beter of hetzelfde en qwa prijskwalitijd graag een antwoordje op terug hij is 9 maand

Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

12.05 | 13:11

Hallo, ik ben op zoek naar een Duitse dog pup (een reu harlekijn of grijstijger). Kunnen jullie mij laten weten wanneer een bij jullie een dekking gebeurt?

...
06.04 | 15:25

hoi,
wij zijn op zoek naar een duitse dog pup,liefst een harlekijn reu. Word er binnenkort een nieuw nestje verwacht?

...
06.04 | 15:06

beste mommenteel hebben we nog geen pups deze zijn steeds direkt verkocht graag verder contact bel gerust 0489552716 met vr grtn andre en lelia vonhofstad

...
04.04 | 13:08

Beste, hebben jullie pups momenteel??

...
Je vindt deze pagina leuk