Andre & Lelia vonhofstad

andre en lelia vonhofstad .

ruim 30 jaar geleden kwamen wij in het bezit van onze eerst duitse dogpup, genaamd Sultan.  Dit was liefde op het eerste gezicht .speels en dartel werd dit algauw een grote prachtige harlekijnreu ,waar we nog steeds vaak aan terug denken ,alhoewel deze doggen niet het geluk meekregen van zeer oud te worden werd onze sultan toch 13 jaar.Toen brak de noodlottige dag aan !! We hem moesten afgeven 😥 dit kwam als een donderslag bij heldere hemel .Toch blijven we hem telkens herdenken en hebben we de mooiste herinneringen aan deze kollosale lieveling ❤ Hij won op tentoonstelling al wat er te winnen viel , en blijft voor ons nog steeds de allermooiste dog die er bestond RUST ZACHT Sullekewe denken nog steeds aan jou. Zo groeide onze liefde voor deze goedhartige reuzen. In de jaren die volgden zijn we steeds met dit ras verder gegaan en zijn uitgegroeid tot hobbyfokkers in hart en ziel ,  momenteel hebben we 6 doggen waar we af en toe een nestje van hebben ,  dit uit de betere combinaties om alzo andere mensen de mogelijkheid te bieden om dezelfde liefde en plezier te evenaren .Ondertussen is de naam VONHOFSTAD een begrip in de duitse doggenwereld. Waar wij natuurlijk zeer trots op zijn , vooral door onze liefde voor onze doggen . Onze leuze is nog steeds " WIJ LEVEN VOOR ONZE HONDEN , EN NIET VAN ONZE HONDEN !! " 

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.be
Tekens over: 160
OK Verzenden.

brian | Antwoord 06.12.2015 09.55

Hallo Andre,
We hadden contact gehad omtrent de cichliden.
Wat een mooie honden en mooie hobby.
Uw homepage ziet er ook erg netjes uit,petje af.

geerkens steven | Antwoord 24.04.2015 20.53

hallo
ik ben op zoek naar een Harlekijn tot max 1 jaar oud

Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

12.05 | 13:11

Hallo, ik ben op zoek naar een Duitse dog pup (een reu harlekijn of grijstijger). Kunnen jullie mij laten weten wanneer een bij jullie een dekking gebeurt?

...
06.04 | 15:25

hoi,
wij zijn op zoek naar een duitse dog pup,liefst een harlekijn reu. Word er binnenkort een nieuw nestje verwacht?

...
06.04 | 15:06

beste mommenteel hebben we nog geen pups deze zijn steeds direkt verkocht graag verder contact bel gerust 0489552716 met vr grtn andre en lelia vonhofstad

...
04.04 | 13:08

Beste, hebben jullie pups momenteel??

...
Je vindt deze pagina leuk